Barion Pixel

MYSHINE

Stílus és ragyogás a színváltós táskákkal

Táskánk minden fényviszonyban más-más színben ragyog, speciális anyagának köszönhetően visszaveri a fényt, ami függ a fény intenzitásától és szögétől. A színhatások létrejöhetnek a feketétől, az enyhén lila, zöldön át az intenzív, élénk színekig.

válltáska

Légy trendi MYSHINE termékekkel!

1-3 napos gyors kiszállítás Magyarország területén!

hátizsák

Tűnj ki a tömegből, légy egyedi a MYSHINE táskáddal!

Színjátszós termékeinkkel sok irigyed lesz az tuti! Fény hatására táskád különféle színekben ragyog, ahogy változik körülötted a fényviszony, táskád is úgy változtatja színét. Így lesz percről percre más és más szinű, egyedi táskád. Táskád mellé választhatsz még kiegészítőket is, például pénztárcát vagy egy klassz övtáskát, melyek szintén különleges anyagának köszönhetően ugyanúgy változtatják színüket, mint a táskák. Mi szeretjük az egyedi dolgokat. Hát te?

INGYENES KISZÁLLÍTÁS

20 000 Ft vásárlás felett ingyenes házhozszállítás Magyarország teljes területén

GYORS HÁZHOZSZÁLLÍTÁS

Termékeink hazai raktárról azonnal szállításra kerülnek, így maximum 1-3 munkanapot kell várnod, még kezedben tarthatod trendi táskádat.

SZUPER AJÁNDÉK

Ha nem elégszel meg a tucat holmikkal, és valami igazán egyedit, és különleges ajándékot keresel akkor most megtaláltad.

Trendskin

Hogyan működik?

Fényhatás nélkül

Szűrt fénynél a táska fekete színű, nagyon csekély színváltozás látszik, mivel nincs elegendő fény, amit visszatükrözzön táskánk speciális színváltós felülete.

Nappali fényben

Természetes fényben a színváltozás a fényerősségtől függően, erősebb vagy gyengébb. Napfényben a színek intenzívebbek, telítettebbek.

Mesterséges fényben

A mesterséges fény, mint például a vaku használatával, a táska intenzív, élénk színekkel ragyog.

Gyakan ismételt kérdések

Figyelem!

– Kerülje a kemény tárgyak karcolását! Ez tartós károkat okozhat a táska felületén.
– Használt anyagunk hőérzékeny. Kerülje vele az intenzív hőt és nyílt lángot!
– A hosszan tartó fényjáték érdekében javasoljuk a gondos kezelést.

Trendskin táska

Légy trendi MYSHINE termékekkel!

A Myshine táskáink anyagának köszönhetően visszaverik a fényt, ami függ a fény intenzitásától és szögétől. Táskáink minden fényviszonyban más-más színekben ragyognak. A speciális anyaggal bevont táskáinkkal senki sem marad láthatatlan.

Válaszd a MYSHINE táskákat és garantáltan nem leszel láthatatlan!

TrendSkin webáruház

© 2021 TrendSkin